Vize Evrakları Tercümesi ve Vize Evrakları Çevirisi

Okeanos Tercüme, tüm vize başvuru sürecinde vize evrakları tercüme ve vize evrakları çeviri hizmetlerini uygun fiyat, hız ve kalite kriterleri çerçevesinde sunmaktadır.

İngiltere vizesi, Almanya vizesi, Schengen vizesi, Amerika vizesi, Kanada vizesi ve diğerleri konusunda konsolosluğa müracaat etmeden her şey eksiksiz ve doğru olsun isteriz. Evrakları bir araya getirmenin yorucu koşturmasının ardından ilk yapılması gereken işlem vize evrakları tercümesi ve vize evrakları çeviri işlemidir.

Vize evrakları tercüme ve vize evrakları çeviri işlemi konusunda Okeanos Tercüme geniş ve uzman kadrosu ile yeminli vize evrakları tercümesi ve noter yeminli vize evrakları tercümesi hizmetini yeminli tercüme bürosundan beklenenden çok daha fazlasını sunmaktadır.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi Perpa Ticaret Merkezi lokasyonlu merkez ofisinden yürütmektedir. Her nerede olursanız olun tercüme ve gerekirse noter işlemlerinizi gerçekleştirerek tarafınıza ücretsiz kargo ile belgeleriniz teslim edilmektedir.

Pasaport tercümesi, ehliyet tercümesi, sabıka kaydı tercümesi, nüfus kayıt örneği tercümesi, öğrenci belgesi tercümesi başta olmak üzere özellikle bireysel kimlik bilgilerinin bulunduğu evraklar profesyonel bir şekilde tercüme edilmelidir.

Her konsolosluğun vize işlem süreci ve talep ettikleri evraklar ve vize evrakları tercüme ve tasdikleri farklı olabiliyor. “İngiltere vizesi için çeviri gerekli mi” “İtalya vizesi için noter tasdiki gerekir mi” ve buna benzer birçok konuda doğru bilgi ve bu konuya hakim bir firma ile çalışmak gerekmektedir.

Okeanos Tercüme yıllardır tüm projelerini EN 15038 Hizmet Kalite Standartları çerçevesinde yürütmekte ve vize başvuru formu ve tüm vize evrakları çeviri işlemlerinde bu kalite standartları doğrultusunda çalışmalarını yürütmektedir.

Vize evrakları tercüme işlemleri müşteri talebi karşılığında yeminli vize evrakları tercümesi ya da noter yeminli vize evrakları tercümesi olarak hazırlanmakta bunun dışında talep edilen tüm tasdik işlemleri için gerekli planlamalar gerçekleştirilmektedir.

Vize evrakları tercüme ve vize evrakları çeviri işlemi nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport, kimlik, doğum belgesi, ölüm belgesi, ikametgah, nüfus kayıt örneği, sabıka kaydı, faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası, vekaletname, sicil gazetesi, ruhsat, mahkeme kararı, maaş bordrosu, kaza raporu, dilekçe, doktor raporu, temyiz belgesi, diploma, transkript, tasdikname, askerlik belgesi, tapu, muvaffakatname, evlilik cüzdanı, sözleşme, ithalat ihracat belgesi, apostil, uygunluk belgesi, sertifika, taahhütname gibi resmi evraklara ihtiyaç duyulmakta ve yapılmaktadır.

Vize evrakları tercüme ve vize evrakları çeviri işlemleri hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi için www.okeanstercume.com.tr adresimizden ya da info@okeanostercume.com.tr adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir