Uluslararası Kalite ve Uygun Fiyatlı Tercümenin Adresi Okeanos…

Tercüme ve çeviri hizmeti uluslararası platformda bağlantıları bulunan birey ya da kurumun yolu tercüme ve çeviri hizmeti ile kesişmektedir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi olarak yoğun iş sirkülasyonu ya da güncel hayat koşuşturmasında tercüme ve çeviri işlemlerinin hayatınızdaki konum ve öneminin farkındayız.

Detaylı bir şekilde günler ve gecelerce hazırlanan tez, ödev ve makalelerin önemini, yeni bir hayat kurma yolundaki vatandaşlık ya da oturum beklentisinin son umut olduğunun, şirketinizin büyümesi ya da karlılığınızı artırmak adına yaptığınız yurt dışı girişimlerinin bireysel ya da kurumsal bazdaki anlam ve öneminin farkında olan bir firmayız.

Ticari kaygıların müşteri memnuniyetinin önüne geçemeyeceği yegane firmalar arasında yer alan Okeanos Tercüme şirketi başarının bireysel ya da tesadüf olmadığının bilincinde olan bir markadır. Ayrıca kendi ekibi ile her yeni günde yeni hayal ve hedeflere seyahat eden Okeanos‘da rakamlar önemli ama öncelikli değildir.

Profesyonel yaklaşım ve kurumsal iş etiğini ekip olmakla bağdaştırabilmiş sayılı firmalar arasında yer alan Okeanos, dün bugün ve yarın bu başarıyı sürdürme çabası içinde olan bir firmadır.

Perpa Ticaret Merkezi çatısı altında müşteri odaklı, profesyonel ve kurumsal yaklaşım içinde olan çalışanları ile her sabah yeni bir başarıya imza atmanın heyecanı ile bir araya gelen Okeanos çalışanları çeviri işlemlerinin vazgeçilmez kriteri olan uygun fiyatlı, hızlı ve kaliteli tercüme hizmetini uluslararası kalite standartlarında sunmaktadır.

EN 15038 Hizmet Kalite Standartları tercüme sektörüne özgü hazırlanmış, uluslararası geçerliliği olan ve belirli periyotlarda denetimler sonucu sürekli teste tabi olunan bir sertifika programıdır.

Okeanos Tercüme şirketi onlarca sertifika ve belge arasından müşterilerinin uluslararası pazarda yer alma serüvenlerinin yol arkadaşı olamaya tabi olmuş ve başarısını ülke sınırları dışında da taçlandırma azmi göstermiştir.

Çeviri işlemlerinin öncüsü ve en zorlusu olan Okeanos Tercüme şirketi tarafından geniş bir yeminli tercüman renk kartelasında yerine getirilen yeminli tercüme ve noter yeminli tercüme işlemi işleminiz ne olursa olsun yolunuzun kesiştiği köşe başlarından biridir.

Yeminli Tercüme ve Noter Yeminli Tercüme Kaygılarına Son Veren Okeanos

Tercüme ve çeviri işlemleri genel itibariyle son ana kaldığı ya da farklı nedenlerden dolayı hep stres kaynağı olmuştur. Okeanos Tercüme şirketi müşterilerinin yeminli tercüme ya da noter yeminli tercüme kaygılarına son vermek adına son teknoloji olan proje takip programını müşterilerine özel kullanıcı adı ve şifre ile tanımlayarak projelerini adım adım takip etme avantajı sunmaktadır.

Tercümede Teknolojinin Tek Adresiyiz

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi başarısını sınırlar ötesine taşıyan bir marka olmanın yükümlülüklerini yerine getirme çabası içinde müşteri nezdinde avantaja dönüştürebileceği tüm profesyonel yazılım ve uygulamaları etik değerleri çerçevesinde irdelemekte ve işleyişine dahil etmektedir.

Noter yeminli tercüme; yeminli tercüman tarafından yapılan tercüme ve çeviri işlemlerinin ıslak imza ve kaşe ile tasdik edilmesi işlemidir.

Noter onaylı tercüme işlemi resmi bir evrakın tercüme ve çeviri işleminin resmiyet kazanması ve yasal hak ve yükümlülüklerin müşteri nezdinde saklı tutulması adına yapılması talep edilen işlemdir.

Özellikle imza, kaşe ve mühür barındıran ya da resmi belge statüsündeki evrakların düz A4 ya da word belgesi üzerindeki çeviri işlemleri özellikle resmi makam ya da kamu kurumları tarafından herhangi bir resmiyet içermemektedir. Bu nedenden dolayı çeviri işlemi yapılan evrakın ıslak imza ve kaşeli olarak yeminli tercüme şeklinde hazırlanması gerekmektedir.

Okeanos Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana müşterilerinin faaliyet alanlarına göre uzmanlık alanları olan yeminli tercüman kadrosu ile hizmet vermektedir.

Her firmanın farklı faaliyet alanları (inşaat, makine, gemi, savunma sanayi, kimya, tıp, hukuk, finans) bulunmaktadır. Okeanos Tercüme şirketinde tüm tercüman ve editör kadrosunda olduğu gibi yeminli tercüman kadrosu profesyonel ve etik değerlerine bağlı kalarak departman sisteminde ayrıştırılmış ve her bir müşterisinin uzmanlık alanı dahilinde profesyonel ekip atamaktadır.

Daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi için info@okeanostercumecom.tr adresimize mail atabilir ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir