Ticaret Sicil Gazetesi Tercümesi ve Ticaret Sicil Gazetesi Çevirisi

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi Perpa Ticaret Merkezi’nde bulunan ofisinde ticaret sicil gazetesi tercümesi ve ticaret sicil gazetesi çeviri işleminde sektörün lider firmaları arasında yer almaktadır.

Ticaret sicil gazetesi nedir?, Neden yayınlanır?, Ne sıklıkla yayınlanır?, Ticaret sicil gazetesi içeriğinde neler yer almaktadır?

18 Mayıs 2004 tarihinde yayınlanan 5174 sayılı 6762 sayılı Türk Ticaret Kanunu’nun 37. Maddesi gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunun 56/m kapsamında Odalar ve Borsalar Birliği tarafından pazar günleri dışında Ankara’da yayınlanan gazetedir.

Ticaret sicil gazetesi sahibi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına Oda ve Borsalar Birliği başkanıdır.

Ticaret Sicil Gazetesi Hakkında Tüm Sorular

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi Aboneliği Ücretli Midir?

Türkiye ticaret sicil gazetesi online aboneliği ücretsiz olmakla birlikte ulaşımı kolaydır.

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayınlanan tüm ilanlar internetten görüntülenebilir mi?

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi 01.10.2003 tarihi itibari ile tüm ilan ve yayınlar yayınlandığı gibi görüntülenebilmektedir.

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi Yayınlanmış Hali Nereden Edinilebilir?

Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi aboneliği ticaret odası ya da online başvuru ile yapılmaktadır. Elektronik gazete abonelik ücreti ise 150 TL’dir. Ticaret sicil gazetesi abonelik ücretleri hakkında her daim güncel bilgi ticaret ticaretsicil.gov.tr adresinden edinilebilmektedir.

Ticaret Sicil Gazetesi firma ve diğer kuruluşların ana sözleşme tadilerinin ve

Şirket ana sözleşme tadileri, yönetim kurulu kararları, olağan yönetim kurulu kararları ve olağanüstü genel kurulu kararlarıdır. Bu konuda evrakların öncesinde ilan için dilekçe ile tescil ve ilan işlemleri için bildirilmesi gerekmektedir.

Tescil ve ilan işlemleri ticaret sicil memurlarının ücreti tahsil etmesinin ardından ticaret sicil gazetesinde yayınlanmaktadır.

Ticaret Sicil Gazetesi Tercümesi ve Çeviri

Ticaret sicil gazetesi tercümesi ve Ticaret sicil gazetesi çeviri işlemleri gerçek ya da tüzel kişilerin vize, eğitim, çalışma, staj gibi herhangi bir yurt dışı işlemi sırasında konsolosluk ya da büyükelçiliklere başvuru sırasında ibraz edilmesi gerekmektedir.

Örneğin İngiltere vatandaşlık ya da vize işlemlerinde halihazırda çalışılan ya da ortak olunan firmaya dair güncel ticaret sicil gazetesi ya da kuruluş gazetesinin İngilizce ticaret sicil gazetesinin tercüme ve çeviri işleminin yapılması gerekmektedir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana gerçek ya da tüzel kişilerin şirket evraklarının tercüme ve çeviri işleminde profesyonel ve uzman kadrosu ile Türkiye’nin tercüme sektörünün lider markası olarak hizmet sunmaktadır.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana etik değerlerine ve ilkelerine bağlı çalışmalarını sürdürmekte ve tüm müşterilerine uygun fiyat, hız ve kaliteye bağlı kalarak hizmet vermektedir.

01.10.2003 tarihi öncesi ticaret sicil gazetesi nüshaları çıktısı bağlı bulunulan ticaret odasından belirli bir ücret karşılığı edinilebilmektedir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme merkez ofisinin bulunduğu Perpa Ticaret Merkezi’nde bulunan ofisinde bireysel ya da kurumsal müşterilerine yeminli ticaret sicil gazetesi tercüme ve çeviri işlemlerinde hukuki tercüman kadrosu ile hizmet vermektedir.

Ticaret Sicil Gazetesi Tercüme ve Çeviri İşlemlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ticaret sicil gazetesi tercüme ve çeviri işlemi yapılırken gazete içeriği ön planda bulundurulmalıdır. Ticaret sicil gazetesi içeriği hukuki tercümeye hakimdir. Bu nedenle özellikle hukuki anlamda uzman ve deneyimli kişiler tarafından tercüme ve çeviri yapılmalıdır.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi ticaret sicil gazetesi tercüme ve çeviri işleminde sahip olduğu ve uluslararası geçerli olan EN 15038 Hizmet Kalite Standartları kapsamında hizmet yürütmektedir.

Ticaret sicil gazetesi tercümesi ve çevirisi işlemi hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi hakkında bilgi almak için www.okeanostercume.com.tr adresimizden ya da info@okeanostercume.com.tr adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 053 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir