Perpa Ticaret Merkezi ( Perpa )

Adını Perşembe Pazarından almakta olup İstanbul’un Şişli ilçesine bağlıdır. İstanbul’un merkezinde iş dünyasının ve kobilerin nabzını tutmaya devam eden PERPA Ticaret Merkezi 1988 yılında “Yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılı olamaz” sloganı ile inşa edilmiştir. Aynı slogan inancıyla 20 yıldan fazladır tek çatı altında faaliyetlerini sürdürmektedir.

İstanbul nüfusunun artması ve şehrin merkezinde olan ve dağınık görüntü ve trafik yoğunluğuna neden olan Perşembe Pazarı esnafı 45 bin metrekare alanda 669 bin metrekarelik kullanım alanına sahip bir kompleks olarak 13 kat, 38 km yol, 24 yürüyen merdiven ve 17bin metrekarelik cam çatının altında 7 kategoriden oluşna 4707 ofis ve bugün bünyesinde 5000 civarında firma faaliyet göstermektedir.

Perpa Ticaret Merkezi’nde bulunan şirketlerin faaliyet alanları; alaktrik ekipmanları, bilgi teknolojileri, mimarlık ve mühendislik, makine ve ekipmanları, teknik hırdavat, telekominikasyon, trafik müşavirliği, aydınlatma, metal ürünleri ve mutfak ekipmanları, altyapı inşaatı, kablo, toprak ürünleri, fotoğrafçılık, matbaacılık, züccaciye, eğitim, kağıt ve kırtasiye, döküm ve metal işleme, inşaat malzemeleri, tekstil yan sanayi ürünleri, finans kuruluşları, restorasyon ve izolasyon, demir çelik, hazır giyim, sigortacılık, toptan ve dış ticaret, kuyumculuk, gümrük müşavirliği, lpg, sıvılaştırılmış ve sıkıltırılmış gazlar ve daha birçok alanda faaliyet gösteren şirkete yer vermektedir.

Perpa Ticaret Merkezi bünyesinde kuaför, restoran, market, ptt, eczane, sağlık ocağı, poliklinik, berber, hukuk firmaları, kargo şirketleri, dernekler, vakıflar, çiçekçi, İstanbul Ticaret Odası Perpa Şubesi ve Beyoğlu 25. Noterliği bulunmaktadır.

Perpa Ticaret Merkezi’nin hareketliliğini artıran İstanbul Ticaret Odası

Son çıkan yasa kapsamında şirket kuruluşlarında yeni bir süreç başlamış olup artık şirket kuruluşuları sadece Ticaret Odalarında yapılarak süreç ve maaliyet olarak azalma yaşanmıştı. İstanbul Ticaret Odası Perpa Şubesi her gün yeni şirket kuruluşuna ve yeni girişimcilere hizmet vermeye devam ediyor. Şirket Kuruluşu ve Sicil tasdiki işlemleri açısından rahat ve düzenli olması ve lokasyon avantajı ile yoğun işlem hacmine sahiptir.

Beyoğlu 25. Noterliği

Beyoğlu 25. Noterliği, Perpa Ticaret Merkezi çatısı altındaki tek noterlik makamı olup, çok sayıda firma ile aynı çatıyı paylaşması ve İstanbul Ticaret Odası Perpa Şubesi ile aynı binada yer alması sebebiyle yoğun iş hacmine sahip olup tüm tasdik, alım, satım, devir, vekalet, sözleşme ve daha birçok hizmeti yerli ve yabancı vatandaşlara sunmaktadır.

Bu hizmetler sırasında yabancı vatandaşların tüm işlemlerinde yeminli tercüman tarafından sözlü yeminli tercüme şartı ve yabancı menşeili evrakların yine yeminli tercüman tarafından tercüme işlemi şartı aranmaktadır. Perpa Ticaret Merkezi aynı zamanda Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme firmasının da bulunduğu ve tüm yeminli tercüme ve yeminli çeviri hizmetleri yıllardır profesyonel şekilde yürütülmektedir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi tarafından noterlik ve şirket kuruluşu dahil aşağıdaki hizmetler sunulmaktadır.

– Noterde yabancı vatandaşların imza sirküleri

– Araç veya emlak satışları

– Şirket kuruluşları

– Şirket tescil işlemleri

– Vekalet işlemleri

Yeminli Tercüme veya Noter Onaylı Tercüme Hizmeti

– Diploma Çevirisi

– Teknik Şartname Çevirisi

– Evlenme Cüzdanı Çevirisi

– Doğum Belgesi Çevirisi

– Maaş Bordrosu Çevirisi

– Vize Evrakları Çevirisi

– Pasaport Çevirisi

– Konsolosluk Belge Çevirisi

– Vasiyetname Çevirisi

– Apostil Tasdikli Çeviri

– Banka Raporları Çevirisi

– Hisse Bilgileri Çevirisi

– Sağlık Raporu Çevirisi

– Sözleşme Çevirisi

– Boşanma Kararı Çevirisi

– Ölüm Belgesi Çevirisi

– Mektup Çevirisi

– Sağlık Raporu Çevirisi

– Transkript Çevirisi

– Poliçe Çevirisi

– Kar ve Zarar Raporları Çevirisi

– Tanık İfadeleri Çevirisi

– Dava Dosyası Çevirisi

– Kalite Belgeleri Çevirisi

– Vekaletname Çevirisi

– İmza Beyanname Çevirisi

– Muvafakatname Çevirisi

– 184 formu ve zarf Çevirisi

– Nüfus Kayıt Örneği Çevirisi

– Kimlik Çevirisi

– Sabıka Kaydı Çevirisi

– Sertifika Çevirisi

– Protokol Çevirisi

– İlgili Makama Yazı Çevirisi

– CV(Özgeçmiş) Çevirisi

– Yaşam Belgesi Çevirisi

– Bodro Çevirisi

– Geçici Mezuniyet Belgesi Çevirisi

– Ehliyet Çevirisi

– Fatura Çevirisi

– Dekont Çevirisi

– Bekarlık Belgesi Çevirisi

– Dilekçe Çevirisi

– Hesap ekstresi Çevirisi

Okeanos Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana Perpa Ticaret Merkezi’ndeki ofisinde uzman ve deneyimli ekibi ile etik değerlerine bağlı kalarak, uygun fiyatlı, kaliteli ve hızlı çözümler sunmaktadır. Perpa yeminli tercüme ve perpa tercüme talepleriniz ve daha detaylı bilgi ve sorularınız için www.okeanostercume.com.tr adresimizi, 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir