Oturum İzni için Gerekli Belgeler

Oturum izni belgeleri tercümesi, çeşitli sebeplere dayalı olarak Türkiye sınırları içerisinde yaşamak isteyen yabancı vatandaşlar oturma ini alabilmek adına tercümesine ihtiyaç duymaktadır.

Oturum İzni Nedir?

6458 sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu uyarınca Türkiye sınırları içerisinde yaşamak isteyen vatandaşlar verilen izin belgesine denilmektedir.

Yabancı uyruklu vatandaşlar oturma izni kapsamında belli başlı belgelere ve birtakım belgelerinin noter onaylı tercümesine ihtiyaç duymaktadır.

Oturum İzni için Gerekli Belgeler Nelerdir?

Pasaport ve noter onaylı tercümesi,

Kimlik, noter onaylı tercümesi ve fotokopisi,

Aile cüzdanı ve noter onaylı tercümesi,

Sağlık sigortası,

4 adet vesikalık fotoğraf,

Harç dekontu,

Öğrenim belgesi,

Gelirini gösteren belge,

Yabancı adına başvurulduğu takdirde;

Vekaletname ve noter onaylı tercümesi,

vb. evraklar ve noter onaylı tercümeleri sağlandığı takdirde oturma izni süreci hızlı bir şekilde ilerlemektedir.

Oturum İzni Belgeleri Tercümesi İhtiyaçlarınızda Çeviri Çözümleri

Çeviri Çözümleri, Oturum izni belgeleri tercümesi için profesyonel ve deneyimli tercüman kadrosuyla İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Arapça ve Farsça olmak üzere pek çok dilde kaliteli ve güvenilir hizmet vermektedir. Çeviri Çözümleri, müşterilerinin oturma izni başvuru süreçlerinin kolaylaşması ve hızlı bir şekilde ilerlemesi adına gereken ilgi ve yardımı sunarak yardımcı olmaktadır.

Yeminli olduğumuz noterler ile  müşterileri tarafından noter onaylı tercümesine ihtiyaç duyulan oturma izni belgeleri için profesyonel hizmet sağlamaktadır.

Karakter sayısının yanı sıra yeminli tercüman kaşe ve imzasının taşıdığı resmiyetten dolayı sayfa sayısını da hesaba katarak belirlediği noter onaylı tercüme fiyatlarıyla müşterilerin talep, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sağlamaktadır.

Çeviri Çözümleri, oturum izni belgeleri tercüme hizmetleri ile ilgili olarak daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi almak için  info@ceviricozumleri.com adresine e-posta gönderebilir ya da 0212 221 45 21 numaralı sabit hattımızdan veya 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcimizle iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler