Otomasyon Tercümesi ve Yazılım Tercümesi

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme gelinen son teknolojide ihtiyaç duyulan tüm yazılım tercümesi ve çevirisi, uygulama (aplikasyon APK) tercümesi ve çevirisi ve otomasyon tercümesi ve çevirisi hizmetinde kalitesini sınırlar ötesine taşıyarak dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Uzakları yakın eden, sınırları ve mesafelerin keskinliğini törpüleyen teknolojinin büyülü dünyası hangimizi etkisi altına almadı ki…

Cep telefonlarımızın altıncı parmağımız gibi hiç elimizden düşmemesi ya da vücudumuzun bir uzvu gibi ona yapışık yaşama hissi hangimizde yok?

Teknoloji gelişti…Geliştikçe de hayatımızın her alanına nüfuz etti. Öyle ki artık robotlar ve robotik sistemlerin hayatımızda yer almaya başladı bile.

Üretim ve sanayide makinelerin de ötesinde bilgisayar sistemli üretim bantları ve robotlar da dahil her alanda ya da her konuda bir uygulama (aplikasyon), yazılım ve otomasyon sisteminin mevcut olduğunu görebilirsiniz. Market alışverişinden okyanus ötesinden alışverişe, eğitimden sağlığa, spordan bankacılığa her şey sadece parmaklarımızın ucunda. Baktığınızda her konuda çok sayıda uygunlama (aplikasyon APK) bulabilirsiniz.

Teknolojinin en çok vazgeçilmezlerinden biri iş dünyası…

Kalın cilt cilt kayıt defterleri, ormanlar dolusu arşivler, günler hatta haftaları alan iş yükleri, anlık denetimlerin ya da tespitlerin yapılamadığı krizler ve daha fazlası…

Günümüzde artık en küçük esnafın dahi kullanmaktan vazgeçemediği bir otomasyon ya da yazılımı mevcut. Bu uygulamalar çok çeşitli ve her alana ve her amaca hizmet eden değişik varyasyonlarını bulabilirsiniz.

Yazılım Uygulama ve Otomasyon Sistemleri Sesini Dünyaya Duyurmak İster

Yazılım, uygulama ve otomasyon sistemlerinin en büyük özelliklerinden biri menşei neresi olursa olsun lokasyona bağlı kalmayıp çok dilli seçenekleri ile global çerçevede kullanılabilir olmaları. Bu nedenle yazılım, uygulama ve otomasyonların tercüme ve çeviri hizmetlerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Okeanos Tercümede Teknoloji Tercümesi Son Teknolojiye Ulaştı

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme teknolojiyi şeffaflık ve müşteri memnuniyeti odağına bağlı olarak proje takip sisteminde müşterilerine tek tuş hizmeti sunmaktadır.

Yazılm tercüme, uygulama (aplikasyon APK) tercüme ve otomasyon tercüme hizmetleri birbirinden farklı olup tamamen profesyonel bir yaklaşım gerektirir.

Yazılım tercüme ve yazılım çeviri konusunda hizmet veren bir tercüme şirketi ya da işlemi gerçekleştiren tercüme ekibinin teknik bilgi düzeyinin de yüksek olması gerekir. Dilbilgisinin ve terminoloji bilgisinin yeterli olmadığı alanların başında gelen uygulama tercümesi ve uygulama çevirisi yapılırken dosya formatı, kullanım alanı, teknik altyapısı ve daha birçok unsuru bünyesinde barındırır.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme kurulduğu günden bu yana İstanbul’un teknik donanım merkezlerinden biri olan Perpa Ticaret Merkezi’nde teknik donanım ve teknik beceri düzeyi yüksek bir ekiple hizmet vermektedir.

Kurulduğu Günden Bu Yana Değişmeyen Tek Şey Kalite

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi başarıya giden yolun kaliteli hizmet sunmaktan geçitğinin bilincinde olarak hizmetlerini sürdürmektedir. Buna bağlı olarak sahip olduğu EN 15038 Hizmet Kalite Standartları sertifikası çerçevesinde kalitede istikrarı korumuştur.

EN 15038 Hizmet Kalite Standartları sertifikası düzenli periyortlarla denetime tabi olduğunuz ve her yıl yenilenen bir süreç olup, tercüme ve çeviri projelerinin onay, tercüme, redaksiyon, editing, son okuma ve teslimat süreçlerinin tümünü kapsamakta ve uluslararası geçerliliği olan tercüme sektörüne istinaden düzenlenmiş tek kalite sistemidir.

Uygulama tercümesi, yazılım tercümesi, otomasyon tercümesi ve çeviri projelerinde gerektiğinde terminoloji sözlüğü çalışması, hedef kitle veya hedef Pazar araştırması yapan ve müşteri ve teknik ekibi ile paralel çalışmalarını yürüten Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme bu anlamda, yazılım, mühendislik, tekniker, bilişim uzmanlarından oluşan profesyonel editör ekip ile hizmet sunmaktadır.

Terminolojik başarının en çok ön plana çıktığı alanlardan biri bilişim dünyasıdır. Çünkü gerçekten kendine has bir dili, kısaltmaları ve kullanım alanları mevcuttur. Dolayısı dil bilgisi iyi olan bir tercüman terminolojiden yoksun ise sözlük anlamına göre bulduğu terimlerin karşılıklarının yanlış ya da amaca uygun olmayışı sıkça rastlanılan bir durumdur.

Okeanos Tercümede Teknoloji Uygun Fiyata Sizinle

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana etik değerlerine bağlılığıyla ön plana çıkmıştır. Etik değerlerine ve ilkelerine bağlılığını uygun fiyat, kalite ve hızlı tercüme kriterleri ile birleştirerek başarıyı yakalamış ve sektör liderleri arasında yerini almış Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi, aynı başarıyı uygulama tercüme, yazılım tercüme ve otomasyon tercüme ve çeviri hizmetinde de yıllardır ortaya koymaktadır.

Detaylı bilgi ve fiyat teklifi için www.okeanostercume.com.tr adresimizden ya da info@okeanostercume.com.tr adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir