Öğrenci Belgeleri Tercümesi / Öğrenci Belgeleri Çevirisi

Eğitim ve kariyer planlarının sınırları aştığı noktada öğrenci belgeleri tercümesi, öğrenci belgeleri çevirisi ve daha birçok evrakın tercümesi işlemi uygun fiyat, hız ve kalite kapsamında gerçekleştirilmektedir.

Eğitim hayatımızda karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmek ya da yeni fırsatlar yaratmak adına çabalarız. Bu anlamda edinilebilecek en büyük fırsatlardan biri yurt dışı eğitim imkanıdır. Bu imkanları oldurmak ya da var olan imkanları kullanmak için lisans, lisans üstü ya da lise eğitimi için yurt dışı girişimleri bulunmaktadır. Yurt dışı eğitimin ilk önceliği bir okul belirlemek ve bunun için gerekli şart, prosedür, öğrenci belgesi gibi evraklar ve işlemleri yerine getirmektir.

Öğrenci Belgesi Nedir?

Öğrenci belgesi; öğrencilerin eğitim hayatlarına devam ettiği süre boyunca okullarındaki ilgili birimlerden eğitim hayatlarının devamlılığını gösterir belgedir. Öğrenci belgesi okuldan ıslak imza ve kaşeli alınabildiği gibi e devlet üzerinden de alınabilmektedir.

Öğrenci Belgesi Tercümesine Neden İhtiyaç Duyulur?

Başta erasmus programı olmak üzere, vize, seyahat, staj ve daha birçok konuda öğrencilik hayatı devam eden kişilerin konsolosluklara ve ilgili makamlara bu belgeyi hedef ülkenin dilinde sunulması gerekmektedir.

Eğitim başta olmak üzere çeşitli vize amacıyla öğrencilerin konsolosluklara sunacakları evrakların gidecekleri ülkenin dilinde ya da öğrenci belgesi İngilizce çeviri olarak düzenlenmesi ve yeminli tercüme ya da noter yeminli tercüme olarak resmiyet kazandırılması gerekmektedir. Öğrenci belgesi, diploma, geçici mezuniyet belgesi, transkript gibi evrakların orijinali de ıslak imzalı kaşeli ve apostilli olmalı ve hazırlanan çevirileri de bu şekilde düzenlenmelidir.

Erasmus programı başta olmak üzere öğrenci belgesi tercüme ve çeviri işlemi yapılmakta bunun yanı sıra çeşitli evrakların da işlemleri aynı şekilde düzenlenmektedir. Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi İstanbul’un merkezi Şişli’de erasmus belgeleri tercümesi, öğrenci belgesi tercümesi, diploma tercümesi vb evraklarda geniş yeminli tercüman kadrosu ile hizmet vermektedir. Beyoğlu 25. Noterliği ve Beyoğlu 58. Noterliği iş birliği ile tüm resmi işlemlerde ve öğrenci belgeleri tercüme ve çeviri işlemlerinde tasdik hizmetini hızlı, uygun fiyatlı ve kaliteli olarak sağlamaktadır.

Öğrenci belgesi tercümesi ve transkript tercümesi yapılırken bu konuda deneyim sahibi tercümanlar görev almalıdır. Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi uluslar arası platformda da hizmet sağlamakta olduğu için ülkelerin, üniversitelerin ve konsoloslukların prosedürlerine hakim bir bilgi birikimi ve resmi belge tercümesi alanında uzman geniş bir kadroya sahiptir.

Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi her alanda olduğu gibi öğrenci belgesi tercüme ve çeviri hizmetinde de müşteri odaklı yaklaşımlarını sürdürmekte ve bu sayede sektörün lider markası olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Müşterilerine güven ve istikrarı sağlamak amacıyla geliştirdiği müşteri paneli üzerinden hizmet veren Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme bu anlamda bir tercüme şirketinden çok daha fazlasını sunabilmektedir.

Öğrenci Belgesi Tercümesi Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

    Edinilen orijinal öğrenci belgesinin eksiksiz ve hatasız olması için kontrolü yapılmalıdır.

    Tercüme işlemi yapılacak öğrenci belgesinin orijinalinin tercüme şirketine ve noterlik makamına ibrazı gerekmektedir.

    Yeminli tercüman tasdikli ya da noter tasdikli olup olmayacağı ya da diğer tasdikler doğru tespit edilmelidir.

    Öğrenci belgesi ve resmi evrak çevirisi konusunda gerekli donanıma sahip tercümanlar görevlendirilmelidir.

    Tarih, varsa ders adları, eğitim görülen bölüm gibi bilgilerin birebir sözlük çevirisi değil hedef dildeki karşılığı tespit edilerek çevrilmelidir.

Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi okulların, konsoloslukların ya da müşterilerinin talepleri doğrultusunda uygun hizmeti sağlamaktadır.

Öğrenci belgesi tercümesi hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi için www.okeanostercume.com.tr adresimizden ya da info@okeanostercume.com.tr adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir