Neden Biz?

Globalleşen dünyada sınırları kaldırmak ve her anlamda çok uluslu iletişime geçmek ve seçenekler sunmak amacıyla yapılan işlemlerde ortaya çıkan tercüme ve çeviri taleplerine inandığımız ve ortaya koymak için her gün yenilendiğimiz kusursuz hizmeti müşterilerimize ulaştırmak arzusundayız.

İlk günden bu yana etik değerlerimize bağlı kalarak, ilkeli, dürüst çalışma prensibini bütün ekibiyle benimseyen ve projelerimizde bunu yansıtmayı hedefliyoruz. Tercüme demenin insan hayatının farklı noktalarına dokunmak olduğunun bilincinde ve sorumluluğundayız.

Gizliliğiniz sizin kadar bizim için de önemli olması sebebiyle “Gizlilik İlkesinin” gerekliliklerini yerine getiriyor dosyalarınızı üçüncü kişilerle paylaşmıyoruz.

Projelerinizi AB (Avrupa Birliği) kalite standartları çerçevesinde gerçekleştiriyoruz ve edindiğimiz EN 17100 Tercüme Kalite Standartları ile bu yaklaşımı belgeliyoruz. Kalitenin hiçbir şart ve koşulda ödün verilemez bir kriter olduğunun bilincinde çalışmalarımızı yürütüyoruz ve uygun fiyatlı, kaliteli ve hızlı tercüme kriterlerini bir arada barındırıyoruz.

Kurumsal iletişim sorumlularımız ile kurumsal müşterilerimize firmalarını, projelerinin hepsini ve süreçlerini, talep ve ihtiyaçlarını bilen ve tanıyan kişiler atıyoruz. Terminolojik bütünlük sağlanması amacıyla firmanıza atanan proje sorumlusundan editörüne kadar aynı ekip ile çalışmalarınızı sürdürüyoruz. Böylece firmanızın birbirinden bağımsız dosyalarında da bütünlük sağlıyoruz.

Vizyon ve misyon ilkeleri kapsamında tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve müşterilerimize son teknolojide proje takip hizmeti veriyoruz ve altyapı çalışmalarını her geçen gün geliştiriyor ve güncelliyoruz.

Tüm dillerde ve tüm terminolojilerde ihtiyacınız olan tercüme ve çeviri projelerine uzman ve deneyimli bir ekiple yanıt veriyoruz.

Tercüme ve çeviri projeleriniz için detaylı bilgi ve fiyat teklifini info@ceviricozumleri.com adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefondan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan edinebilirsiniz.