Mahkeme Evrakları Tercümesi ve Mahkeme Evrakları Çevirisi

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi tüm hukuki işlemler sürecinde ihtiyaç duyulan mahkeme evrakları tercüme ve mahkeme evrakları çeviri hizmetinde deneyimli uzman kadrosu ile uygun fiyat, hız ve kaliteli tercüme kriterlerini bir arada bulundurarak hizmet vermektedir.

Yabancı uyruklu gerçek ya da tüzel kişilerin bir ülkede var oluş süreçleri içerisinde çeşitli hukuki süreç ve işlemlere ihtiyaç duyabilirler. Bu bağlamda yapılan hukuki işlemlere istinaden edinilen hukuki evrakların ya da mahkeme evraklarının tercüme ve çeviri işlemine ihtiyaç duyulmaktadır.

    Aile mahkemesi evrakları tercümesi

    İş mahkemesi evrakları tercümesi

    Kadastro mahkemesi evrakları tercümesi

    Tüketici mahkemesi evrakları tercümesi

    İcra Hukuku Mahkemesi evrakları tercümesi

    Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi tercümesi

    Asliye Hukuk Mahkemesi evrakları tercümesi

    Sulh Hukuk Mahkemesi evrakları tercümesi

Ve daha fazlasında tarafların talebi üzerine dava dosyası evraklarının hukuki tercüme ve hukuki çeviri işlemleri yapılmaktadır.

Boşanma kararı tercümesi, tebligat tercümesi, form 184 tercümesi, karar ve gerekçeli karar tercümesi gibi işlemler Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi tarafından hukuk eğitimi almış ve anadil düzeyinde dil bilgisi olan uzman tercüme ekibi tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bunun yanı sıra yurt dışında yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Türkiye’de yapılacak bazı resmi işlemler sırasında yurt dışında görülen mahkeme evraklarının tercüme ve çeviri işlemleri de gerçekleştirilmektedir.

Yurt dışında evlenip boşanmış kişilerin Türkiye’de kararı işletmesi için ya da diğer bireysel işlemler doğrultusunda boşanma kararı tercüme ve çeviri işlemi yapılmalıdır.

Mahkeme evrakları gibi resmi belgelerin tercüme işlemleri yeminli tercüme bürosu tarafından yeminli mahkeme evrakları tercümesi ya da noter yeminli mahkeme evrakları tercümesi olarak gerçekleştirilmelidir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme kurulduğu günden bu yana etik değerlerine ve ilkelerine bağlı çalışmalarını sürdürmekte ve mahkeme evrakları tercümesi ve mahkeme evrakları çevirisi işlemlerinde çözüm ortaklığı yaptığı Beyoğlu 58. Noterliği ve Beyoğlu 25. Noterliği ile hızlı ve müşteri odaklı çözümler sunmaktadır.

Yurt dışı ya da yurt içi vatandaşlık, ikamet, sığınma, evlilik, boşanma, velayet, veraset ve daha birçok konuda bu işlemlere gereksinim duyulmaktadır.

Hukuki tercüme ve hukuki çeviri evrakları işlemleri büyük bir titizlikle profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Hukuk başlı başına ayrı terminolojisi olan ve bazı evraklarda belirli kalıplarla yer alan ya da dava maddelerinin yer aldığı son derece önemli ifadelerdir.

Bu sebeple hukuki tercüme ve hukuki çeviri yapılırken dil bilgisi yeterli görülmemekte ve hukuki tercümanın dil bilgisinin yanı sıra hukuki terminoloji bilgisi ve ülkelerin hukuk sistemleri konusunda bilgi sahibi olması gerekmektedir.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme tüm mahkeme evrakları tercümesi ve mahkeme evrakları çevirisi işlemlerini uluslararası geçerliliği olan EN 15038 Hizmet Kalite Standartları kapsamında gerçekleştirmektedir.

Mahkeme evrakları tercümesi ve mahkeme evrakları çevirisi hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi için www.okeanostercume.com.tr adresimizden ya da info@okeanostercume.com.tr adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir