Fuar Tercümanı

Fuar tercümanı, fuar organizasyonlarında katılımcı olan şirketlerin, stantlarına gelen yabancı misafir ve ziyaretçilerine yönelik, doğru iletişim kurulması, tanıtım, satış ve pazarlama katkı sağlamak amacıyla, yabancı dilde misafir karşılayan ve şirket tanıtımı yapan kişilerdir.

Fuar tercümanlığı, fuar hostesliği ya da mihmandarlık gibi ihtiyaçlar fuar organizasyonlarında katılımcı olan şirketlerin ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir. Fuar organizasyonlarına katılmak şirketlerin ticari faaliyetleri ve prestijleri açısından önem arz etmektedir. Özellikle uluslararası fuarlarda farklı diller için de planlama ve düzenleme yapılmaktadır. Bu nedenle iyi düzeyde dil bilen fuarda tercüman olarak görevlendirilir.

Fuar Tercümanı

Fuarda görev alacak olan tercümanı şirket adına görevlendirildiğinde fuar organizasyonu hakkında, şirket faaliyetleri, ürünleri, görev tanımı gibi bilgiler üzerine çalışma ve hazırlık yapar.

Fuar tercümanı talebi bazen yurt dışı fuarlara katılımda bulunacak Türk şirketleri tarafından da talep edilmektedir. Gidilecek ülkede sadece bu görevi yapmanın yanı sıra ülkede gezi ve diğer zamanlarda da tercüme ve çeviri hizmeti vermesi, firma ziyaretleri ya da yapılacak diğer işlemlerde de yardımcı olması gibi daha geniş kapsamlı bir görev tanımı olabilmektedir. Fuar tercümanı fiyatları genellikle yapılacak işe, süreye ve lokasyona göre değişiklik gösterebilmektedir. En doğru ve sağlıklı bilgi bu hizmeti veren tercüme şirketlerinden edinilebilmektedir.

Çeviri Çözümleri, yıllar içerisinde katılımcı olarak çok sayıda fuara katılmış olmanın getirisi ile edindiği deneyimler, fuar organizasyonlarında görevlendirdiği çok sayıda tercümanı ile birçok alanda uzmanlığa sahiptir. Fuar organizasyonlarının şirketler ve sektörler açısından öneminin bilincinde olan Çeviri Çözümleri, müşterilerinin talep ve ihtiyaçlarını belirleyerek bu alanda uzman tercüman ekibi ile hizmet sağlamaktadır.

Fuar Tercümanlığı

Çeviri Çözümleri, fuar tercümanlığı alanında etik değerlerine ve ilkelerine bağlı olarak, profesyonel çalışmalarını yıllardır başarı ile bütün müşterilerine sunmakta ve onların hedeflerine ulaşmalarına katkı sağlamaktadır.

Fuar Tercüman Fiyatları

Fuar organizasyonlarınızda görev alacak tercümanlar için fiyatlamada bir çok etken bulunmaktadır. Fuar organizasyonunuzun gerçekleştirildiği yer, yurtiçi – yurt dışı veya şehir içi – şehir dışı, organizasyonunuzun kaç gün süreceği, bu süre içerisinde kaç günlük çeviri ve tercüman ihtiyacınızın olacağı, kaç dilde tercüman talep ettiğiniz ile ilgili olarak ücret değişmektedir. Fuar tercüman fiyatları için dilediğiniz zaman satış bölümümüzü arayabilirsiniz…

Fuar Tercümanı Talepleriniz İçin…

En iyi fuar tercümanlığı hizmetini alabilmek, hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi ve çeviri fiyatları için almak için  info@ceviricozumleri.com adresimize e-posta gönderebilir ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan veya 0553 90 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir