Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Tercüme Hizmetimiz

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde profesyonel tercüme ve çeviri hizmeti sunmaktadır.

Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, 1997 yılında İMES, DES, KADOSAN ve Fabrikalar Bölgesinin birleşmesiyle oluşturulmuştur. İlk etapta Dudullu Organize Küçük Sanatlar ve Sanayi Alanı olarak 1983 yılında faaliyete geçmiş sonrasında Dudullu Organize Sanayi Bölgesi olarak değiştirilmiştir.

Ümraniye Yukarı Dudullu Bölgesi’nde yer alan İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Fabrikalar Bölgesi, 1.500.000 m2 arazi üzerinde kuruludur.

Ümraniye ilçesine bağlı Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, mobilya, oto yedek parça üretimi, tekstil, telekominikasyon ve haberleşme alanında çok sayıda büyük firmayı bünyesinde barındırmaktadır.

256 hektarlık alana kurulu olan Dudullu Organize Sanayi Bölgesi 12 büyük sanayi stesi ve kooperatiften birleşmiş olup 5360 işyeri ve 4290 işletme, 24336 çalışandan oluşmaktadır;

    İMES Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi

    DES Sanayi sitesi

    MODOKO Sanayi Sitesi

    KADOSAN Sanayi Sitesi

    KEYAP Sanayi Sitesi

    Fatih Sultan Mehmet Küçük Sanayi Sitesi

    Güven Sanayi Sitesi

    Deniz Sanayi Sitesi

    Gümrükçüler Sanayi Sitesi

    Ak Sanayi Sitesi

    Birlik Sanayi Sitesi

    Özantaş Sanayi Sitesi

Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye ekonomisine sağladığı katma değer 2 milyar ABD Doları civarındadır. Bölgenin yıllık ortalama 2 milyar ABD Doları’nı aşan ihracat hacmi bulunmaktadır. Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, modern, çağdaş, yaşanabilir, çevreye duyarlı, insana değer veren altyapısı ile örnek bir alandır.

Ayrıca demir çeliğin kalbi olarak tanımlanan DES Sanayi Sitesi 180 bin metrekare kapalı olmak üzere toplamda 362 bin metrekare alan üzerine kurulu ve 850 işyeri ile 15 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.

Dudullu Organize Sanayi Bölgesi, hatırı sayılır büyüklükte ve giderek gelişen sosyal yaşam imkanları ile bölge halkının ve Türkiye’nin gözdesi olmaya devam ediyor. Sayısız faaliyet alanına yer veren Sanayi Bölgesi üretim, ihracat ve ithalatta İstanbul liderlerinden biri. Dış pazara çok açık faaliyetler gösteren Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yabancı dil sorunu yıllardır Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi tarafından müşteri odaklı yaklaşımı ile firmaya özel hizmet ile çözüme kavuşturulmaktadır. Geniş tercüman ekibi ile çok geniş bir faaliyet alanı çeşitliliğine bağlı olan Dudullu Organize Sanayi Bölgesi’ne yıllardır başarılı hizmet sunan Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi üretim, ihracat, itahalat, makine, otomotiv, tekstil, mobilya gibi çok çeşitli faaliyet alanlarına bağlı olarak web sitesi, kullanım kılavuzu, katalog, CE belgesi, sözleşme, vekaletname, vergi levhası, teknik şartname ve sayısız türde ekipmanı terminolojisine uygun olarak tercüman, editör ve kontrolörden oluşan ekibi ile başarılı bir şekilde tercüme ve çeviri hizmeti sağlamaktadır.

Müşteri talebi doğrultusunda teknik tercüme kapsamında; katalog, kullanım kılavuzu, CE belgesi, makine ve cihazların broşürleri, TÜV sertifikası, makine ve cihazların katalogları, ISO ve TSE belgeleri, teknik eğitim materyalleri, teknik servis ve bakım kitapçıkları, üretim ve imalat cihazları kullanım kılavuzları, bilgisayar ve teknik eğitim setleri, teknik belgeler, hakediş ve fizibilite raporları, ar ge raporları, teknik şartname ve ÇED raporlarının, hukuki tercüme kapsamında; vekaletname, ihtarname, ihbarname, muvaffakatname, alım satım akdi, boşanma kararı, velayet davaları, dernek iç tüzüğü, genelgeler, taahhütname, kararname, beyanname, yönetmelikler, vergi evrakları, vasiyetler, mahkeme kararı, tapu, senet, sözleşme, yasa maddeleri, AB mevzuatı, ticari sözleşme, şirket tüzüğü ve teknik ve idari şartnameler, ithalat ve ihracat tercümesi, gümrük evrakları tercümesi, ihale evrakları tercümesi ve ticari evraklar kapsamında; ticari belgeler, ticari yazışmalar, ticari faturalar, sözleşmeler, ihale evrakları, ticari teklifler, raporlar, bankacılık evrakları, finansal belgeler, toplantı dokümanları, vekaletname, nevi değişikliği, kapanış belgesi, dolaşım sertifikası tercümesi, ata karnesi tercümesi, a.tr dolaşım belgesi tercümesi, eur-med dolaşım belge tercümesi, dilekçe tercümesi, sicil tasdiknamesi tercümesi, mümessillik belgesi tercümesi, toplantı notları tercümesi, yönetim kurulu kararı tercümesi, vergi levhası tercümesi, faaliyet belgesi tercümesi, ticaret sicil gazetesi tercümesi, kuruluş mukavelesi tercümesi, şirket ana sözleşme tercümesi, ik raporu tercümesi, genel kurul kararı tercümesi, iş yazışmaları tercümesi, gümrük beyannamesi tercümesi, menşei şahadetnamesi tercümesi, teminat mektubu tercümesi, şirket sunum tercümesi, basın ilanı tercümesi, şirket bülteni tercümesi, yetki belgesi tercümesi, tadil tasarısı tercümesi, fiyat indeksi tercümesi, geçici kabul tutanağı tercümesi, kesin kabul tutanak tercümesi, işletme belgesi tercümesi, etik kurallar tercümesi, çalışma esasları tercümesi, iş sözleşmesi tercümesi, özel durum açıklamaları tercümesi, şube açma belgesi tercümesi, taşınma belgesi tercümesi, taahhütname ve ortaklık anlaşmaları ve daha fazlasını doğru format, doğru dil, doğru terminoloji gibi kriterler kapsamında ele almaktadır.

Okeanos Uluslararası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana etik ve ilkeli çalışmalarını uygun fiyat, kalite ve hızlı tercüme kriterlerine bağlı olarak yürütmektedir.

Dudullu Organize Sanayi Bölgesi tercüme ve çeviri hizmeti hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi için www.okeanostercume.com.tr adresimizden ya da info@okeanostercume.com.tr adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Ücretsiz kargo hizmetimiz ile belgelerinizin teslimatı yapılmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir