Cumartesi Günleri Tercüme ve Çeviri Hizmeti Arayanlar İçin OKEANOS

Bazen günün 24 saatinin yetersiz olduğunu düşünürüz. Ne işler biter, ne dinlenebiliriz, ne de yaşayabiliriz. Hepsine yetelim derken hiçbirine yetemeyiz.

Özellikle iş dünyasının koşuşturmacalı süreci içerisinde her şeyin planlandığı gibi gitmesini beklerken bazen son dakika işleri, aksilikler, ya da gündemde olmayan planlanmamış çalışmalar ortaya çıkar. Global pazarda çalışmalar yürüten firmalar için saat farkı ve dil farkı en büyük iki handikaptır.

Saatleri Değil Ama Dilleri Çevirebiliriz

Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi müşteri odaklı çalışma prensibi ile cumartesi günleri tercüme ve çeviri ihtiyacı duyan firmalara hizmet vermektedir. Hafta sonu planlanamayan ya da son anda ortaya çıkan ve pazartesi sabaha teslim edilmesi gereken birçok çözümsüz dosyaya profesyonel ekibi ile anında kaliteli ve hızlı tercüme ve çeviri hizmetini uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Üretim bantlarında görev yapan ya da son anda lansman hazırlıkları yapan ya da bir toplantı ya da bir ihaleye dosya yetiştirmeye çalışıyorsanız ve bu konuda hafta sonu planlamasına ihtiyacınız var ise Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi İstanbul’un en merkezi ilçesi Şişli Perpa Ticaret Merkezi’nde Cumartesi Günü tercüme ve çeviri hizmeti vermektedir.

Pazartesi sabahına yetişecek unutulmuş ya da atlanılmış vize evraklarınız mı söz konusu? Hafta sonu cumartesi günü de yeminli tercüme ve yeminli çeviri hizmeti alabilir eksik evraklarınızı sorunsuz şekilde pazartesi sabaha yetiştirebilirsiniz.

Deneyimli ve profesyonel ekibi ile tüm dillerde ve tüm terminolojilerde noter onaylı tercüme ve yeminli tercüme hizmetini uygun fiyatlarla Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketinden temin etmek mümkün. Projeleriniz kurumsal müşteri temsilcilerimiz tarafından incelenir ve onayınız dahilinde işleme alınır.

Cumartesi Günü Matbu Evrak Tercüme ve Çeviri İşlemi

Vize ve vatandaşlık işlemleri kapsamında özellikle pasaport, nüfus kayıt örneği, vekaletname, taahhütname, ikametgah belgesi, doğum belgesi, ehliyet, sabıka kaydı, faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası, sicil gazetesi, ruhsat, maaş bordrosu, kaza raporu, dilekçe, diploma, transkript, tasdikname, evlilik cüzdanı, apostil, uygunluk belgesi, sertifika gibi evrakların yeminli tercüme ve yeminli çeviri işlemi cumartesi günü yapılabilmektedir.

Okeanos Uluslar arası Çeviri ve Yeminli Tercüme şirketi kurulduğu günden bu yana etik ilkelerine ve değerlerine bağlı çalışmalarını uygun fiyat, kalite ve hızlı tercüme kriterleri ile birlikte sunmaktadır.

Cumartesi günü tercüme ve çeviri hizmeti hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi için www.okeanostercume.com.tr adresimizden ya da info@okeanostercume.com.tr adresimizden ya da 0212 221 45 21 numaralı telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı whatsapp hattımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir