Acil Çeviri ve Acil Tercüme

Aciliyet, iş dünyasının ve metropollerin en büyük özelliğidir. Her zaman son dakikada yetişilir, her zaman hepimizin işi acil ve önceliklidir. Acil çeviri ve acil tercüme ihtiyaçlarımız da aynı şekilde son ana bırakılan veya son anda öğrenilen çeviri taleplerinden dolayı zamana karşı yapılan bir yarıştır. Zaman yoktur ve iş yetiştirilmelidir…

Acil tercüme talepleriniz için 0553 910 31 32 numaralı dilerseniz direk mobil veya whatsapp ve Telegram ile zaman kaybetmeden bizlere ulaşabilirsiniz…

İstanbul’un bütün ilçeleri ve ülkemiz geneline ücretsiz kargo ile teslimat hizmetimiz vardır…

Acil Çeviri ve Acil Tercüme…

( Urgent Translation Services )

Tercüme sektörünün vazgeçilmez alanlarından biri de acil çeviri işlemleridir. Globalleşen dünyada teknolojinin de büyük katkıları ile özellikle iş dünyasında tüm iş proseslerinin en kısa zamanda tamamlanması gerekmektedir. Saat farkından dolayı yurt dışındaki partnerinizin mesai saati bitmeden yetiştirilmesi gereken evrakları bulunmaktadır.

Baskıya yetişmesi gereken kataloglar, ertesi güne yetişmesi gereken sözleşmeler ya da ihale dosyalara da sıklıkla rastlanmaktadır. Gümrük evrakları, bireysel anlamda son anda yetişmesi gereken vatandaşlık müracaat evrakları, ERASMUS ve Öğrenci belgeleri, emlak ve araç alım satım evrakları gibi birçok evraklar da bulunmaktadır. Sağlık raporları ya da mahkeme evrakları ve diğer birçok işlem için acil olarak çeviri hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır.

Çok uluslu bir işlem yürütülmesi durumunda tek dilde işlem yapılması çok da mümkün olmamaktadır.  Bu nedenle çeviri hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Çeviri hizmet alım işlemi bazen son dakikaya kalmaktadır. Ayrıca çok daha kısa sürede tamamlanması gerekmektedir. Bu sebepten dolayı acil işlemlerine ihtiyaç duyulur.

Çeviri Çözümleri için aciliyet kaliteden ödün vermek ya da maliyeti artırmak anlamına gelmemektedir. Yıllardır kurumsal yapısı sayesinde, projelerin eş zamanlı, detaylı ve doğru bir planlama çerçevesinde yürümesine özel dikkat ve ihtimam gösterilmektedir. Başarının da kaynağı buradan gelmektedir.

acil tercüme
acil tercüme

Neden Acil Tercüme?

Kurumsal ihtiyaçlar bağlamında bakıldığında yurt dışı ortakları bulunan şirketlerin saat farkı dolayısıyla işlerini yetiştirmek istemektedir. Unutulan, son dakikada öğrenilen, son anda talep edilen bütün belgeler, katalog ve broşürlerin basıma yetiştirilmek istenmesi, yetiştirilmesi gereken sözleşmeler ve daha niceleri son dakikaya hazırlamaktadır. Aynı zamanda toplantı tutanakları, ihale dosyaları, gümrük evraklarının yetiştirilmek istenmesi gibi sebepler acil tercüme hizmeti taleplerine örnek verilebilmektedir.

Uluslararası Kalite Düzeyinde Acil Tercüme ve Çeviri Hizmeti 

Çeviri Çözümleri,  uluslararası geçerliliği olan EN 15038 Tercüme Kalite Standartları sertifikası kapsamında tüm tercüme ve çeviri prosesini gerçekleştirmektedir. Bu kalite standardı sertifikası gereği belirli aralıklarla sıkı denetimlere tabi olmaktadır.

Tekliften teslimata kadar bütün işlemlerde iş akış süreçlerinin tamamı EN 15038 Tercüme Hizmeti Kalite Standartları yönergelerine göre gerçekleşmektedir.

Acil İngilizce Çeviri 

Son gün, son dakika, son anda karşınıza çıkan ve beklemediğiniz ihtiyaçlarınızda neredeyse planlama bile yapma şansınız yoktur. Ya unuttuğunuz ya da son dakika sizden istenilen belgeler, gümrükte bekleyen ürünleriniz, son anda ihale için istenilen bir evrak veya okul kaydınızda son dakika size sorulan belgeniz…

İşte bütün bu beklenmedik durumlar için mutlaka acil durum eylem planı yapmanız olasılıklar dahilindedir. Ama nasıl?

Eğer evraklarınızı hazırladığınız bir ihale dosyanız var ise, veya yurt dışı okul kaydınızı yaptırmak üzere belgelerinizi hazırladıysanız, ya da gümrüğe gelecek malınız var ise, yurt dışı ile ilgili bütün bu hazırlıklarda cep telefonunuzda son dakika sürprizlerle karşılaşmanız halinde yardım almanız için bir tercüme bürosunun iletişim bilgilerini kaydediniz. Bir gün mutlaka ihtiyacınız olabilir. Acil tercüme ihtiyacınız halinde tıklayınız

Acil Sözlü Tercüme Hizmeti

Çeviri Çözümleri, Perpa Ticaret Merkezi çatısı altındaki İstanbul Ticaret Odası Perpa şubesinde yabancı uyruklu vatandaşların şirket kuruluşu işlemlerinde anlık çözümler sunmaktadır. Sicil tasdikinde yeminli sözlü tercüme hizmetini profesyonel ekibi sayesinde terminolojik başarısı ile sorunsuz sağlamaktadır.

Çeviri Çözümleri, yeminli tercüme bürosundan beklenilenden çok daha fazlasını hafta içi ve Cumartesi günleri, uygun fiyat ve kaliteyi yıllardır bir arada sunmaktadır.

Acil Akademik – Teknik – Hukuki Tercüme Hizmeti

Teknik tercüme hizmeti birçok içerikli belge ve metin için sağlanmaktadır. Katalog, kullanım kılavuzu, CE belgesi, broşürler, TÜV sertifikası, ISO ve TSE belgeleri, ar ge raporları, teknik şartname ve ÇED raporları bu kapsamda çevrilmektedir.

Uluslararası işlemlerin temeli olan hukuk sistemi dahilinde hukuki tercüme işlemleri yapılması gereken birçok doküman ve evrak bulunmaktadır. Vekaletname, muvafakatname, genelgeler, taahhütname, kararname, beyanname, yönetmelikler, mahkeme kararı vb. müşteri talebi doğrultusunda arzu edilen zamanlamaya göre planlayarak hız ve kaliteyi birlikte sunulmaktadır.

Çeviri Çözümleri, akademik tercüme projelerinde anadil düzeyinde dil bilgisine sahip ve  konusunda bilgi sahibi tercüman ve editörleriyle faaliyet göstermektedir. Bu sayede her günün sonunda çok sayıda başarılı projeye imza atmış olmanın gururunu yaşamaktadır.

Çeviri Çözümleri bireysel ve kurumsal müşterilerinin aciliyet gerektiren taleplerinde uzman ekibi ile sizlere kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Böylelikle müşteri memnuniyetinde lider marka olma yolunda ilerlemektedir.

acil çeviri fiyatları

Acil Çeviri Ücretleri / Fiyatları

Acil olarak sınıflandırılan bütün işlemlerde herhangi bir İLAVE ÜCRETLENDİRME YAPILMAMAKTADIR. Ücretlendirme normal diğer işlemlerde olduğu gibi yapılmakta ve daha öncesinde siz talep etmeden tarafınıza detaylı olarak bilgilendirme yapılmaktadır.

Acil Tercüme Bürosu Arayışınız İçin…

Noter onaylı tercüme hizmetinde bireysel ve kurumsal müşterilerine çözüm odaklı yaklaşım sunmaktadır. Talepleriniz doğrultusunda nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport, nüfus kayıt örneği, imza sirküleri, vergi levhası, vekaletname, diploma gibi evrakların işlemlerinizi ihtiyacınız doğrultusunda acil olarak gerçekleştirmekteyiz.

Zamanınız Kalmadıysa Çözüm, Çeviri Çözümleri…

Ticari yazışmalar ve faturalar, sözleşmeler, ihale evrakları, bankacılık evrakları, gümrük evrakları, vekaletnameler, yetki belgesi gibi evrakların ticari tercümesini gerçekleştirmektedir. Hard copy olarak kargo veya kurye aracılığıyla ya da soft copy olarak online sistem üzerinden en hızlı şekilde teslimatını gerçekleştirmektedir.

Acil tercüme hakkında daha detaylı bilgi ve fiyat teklifi için bizlere info@ceviricozumleri.com mail adresimiz ile ulaşabilirsiniz. Dilerseniz 0212 221 45 21 telefonumuzdan ya da 0553 910 31 32 numaralı mobil / whatsapp / telegram hattımızdan kurumsal müşterilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Şehir içi ve yurt içi ücretsiz kargo ile teslimat hizmetimiz vardır….

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir